Erhvervsrengøring

Med en effektiv rengøringsservice sikrer I et godt og sundt arbejdsmiljø samt præsentable lokaler.

Få professionel erhvervsrengøring lige her

Leder du efter rengøring til erhverv? Så er C2 Vinduespolering & Rengøring det helt rette valg. Vi har personale, som har brede kompetencer indenfor erhvervsrengøring, og derfor klarer vi også enhver rengøringsopgave lige efter din virksomheds ønsker. Vi udfører primært kontorrengøring, men det kan også sagtens være rengøring i butikker eller på klinikker. Vi udfører ikke industrirengøring. Vores kundekreds dækker over både Vejle, Børkop, Brejning, Smidstrup og omegn.

Erhvervsrengøring kan udføres på mange måder, men hos os er I sikret en rengøringsaftale, hvor vi udfører rengøringen præcis som jeres virksomhed ønsker det. Vi tilbyder desuden alle vores kunder, at de får en fast tilknytning af personale, så det altid er de samme, der udfører rengøringsarbejdet.

Med vores brede kompetencer og store erfaring ved vi også, at nogle forhold kræver mere rengøring end andre. Det skal der være både plads og tid til, og når vi udfører erhvervsrengøring, kan du være sikker på, at vi altid yder vores ypperste. Vi sørger naturligvis for, at resultatet altid er i top, når I møder ind på arbejde.

Erhvervsrengøring efter virksomhedens ønsker

​Vi har en del kunder, som før har prøvet andre rengøringsselskaber, hvor der har været skiftende personale eller mangelfuld kvalitet af rengøringen. Denne oplevelse med erhvervsrengøring gør vi alt for at ændre, og lige præcis derfor vægter vi vores kunders ønsker højest. Vi er nemlig afhængige af glade kunder – og vi elsker glade kunder. ​​

Med en effektiv rengøringsservice sikrer I et godt og sundt arbejdsmiljø samt præsentable lokaler, hvilket er vigtigt for en virksomheds image. Hos C2 Vinduespolering & Rengøring står vi klar til at udføre en både grundig og effektiv erhvervsrengøring i din virksomhed, så den kan fremstå skinnende ren hver gang du og dine medarbejdere kommer på arbejde, samt når I får besøgende kunder. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis I ønsker erhvervsrengøring, som tager hensyn og har øje for lige netop jeres behov.

Vi starter altid med et besøg hos jer, hvor vi tager en snak og tilrettelægger en rengøringsplan, der tager hensyn til hverdagen i jeres virksomhed samt de forskellige områders vekslende behov for rengøring.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere om vores erhvervsrengøring, eller har du spørgsmål til vores priser? Så kontakt os på e-mail info@c2danmark.dk, du har også mulighed for at ringe til os på telefon (+45) 40 42 02 34. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen.