Rensning af tagrender

Vi har specielt udstyr, hvilket gør det muligt for os at udføre enhver opgave både hurtigt og billigt.

Rensning af tagrender​ klarer vi

Trænger dine tagrender til at blive renset? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos C2 Vinduespolering & Rengøring har vi stor erfaring med at rense tagrender. Vi har base i Børkop, men vi hjælper kunder med rensning af tagrender i både Vejle, Brejning, Smidstrup og omegn. Vi kommer også i Fredericia og Kolding.

Når vi renser tagrender for vores kære kunder, så er det på en yderst effektiv og billig måde. Vi har specielt udstyr, hvor vi suger renderne rene nede fra jorden. Derfor kan vi rense tagrender både hurtigt og billigt.

Vi har udstyret til at rense tagrender hvor som helst

I Danmark kommer der ofte store mængder regn på kort tid, og hvis tagrenderne ikke kan tage vandet hurtigt nok, risikerer du vandskader og skimmelsvamp. Rensning af tagrender er derfor vigtigt for at klimasikre dit hus, undgå vandskader og tilstoppede nedløbsbrønde.

Vi står klar til at varetage enhver opgave, som vedrører rensning af tagrender. Det gælder uanset, om der er tale om tagrender på et helt almindeligt parcelhus eller en højere erhvervsejendom.

Til bygninger, hvor der er over 10 meter op til tagrenden, har vi udstyr, hvor der sidder kamera på. Det gør det muligt for os at rense tagrender de steder, hvor man ellers skulle have brugt en lift. Vi er derfor i stand til at udføre rensning af tagrender på både høje og lave bygninger.

Hvad koster rensning af tagrender?

Tagrenderne på et etplanshus koster ofte ca. 800-1200,- kr. inkl. moms. Endnu mindre hvis der kun er få meter tagrender, lidt mere hvis der er valmet tag og tagrender hele vejen rundt. Men ring gerne med forespørgsel.

Tagrenderensning for erhverv med max 4 meter op til tagrenden koster ca. 25,- pr. meter ekskl. moms. For højere bygninger bedes du kontakte os for en pris.

Hos os har du desuden mulighed for at lave et uforpligtende abonnement på rensning af tagrender, så du ikke skal spekulere mere på det.

Skal vi stå for din rensning af tagrender? Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål om rensning af tagrender, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores priser? Så kontakt os med det samme.

Du kan benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til os på e-mail info@c2danmark.dk, du har også mulighed for at ringe til os på telefon (+45) 40 42 02 34. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med din rensning af tagrender. ​​