Vinduespudsning

C2 Vinduespolering ​& Rengøring i Vejle udfører vinduespudsning for både private og firmaer samt kommunale institutioner.

Professionel vinduespolering i Vejle og Børkop

C2 Vinduespolering ​& Rengøring i Vejle udfører vinduespudsning for både private og firmaer samt kommunale institutioner. Vi kommer gerne ud til små opgaver i lejligheder og store opgaver med glasfacader. Vi pudser naturligvis også vinduer indvendigt.

Faste ruter

Hos os får du en personlig service, så du ikke blot er et nummer i rækken på ruten, og hvis du for eksempel skal have gæster og gerne vil have besøg af en vinduespudser, så kommer vi gerne forbi, selvom du ikke lige er på dagens rute. Vores vinduespudser har faste ruter i blandt andet Vejle, Vejle Ø, Børkop, Bredballe, Nr. Vilstrup og Ødsted, men vi kører gerne længere ved større opgaver.

Vores vinduespolering er af højeste standard, og vi har det rette udstyr til de mere krævende opgaver.​

Og ved indvendig vinduespolering tørrer vi pænt op efter os, ligesom vores vinduespudser forstyrrer mindst muligt.

Vi tager i det hele taget alle de hensyn, som vi kan tage, og vi efterlader altid vores arbejde, som vi selv ville ønske at modtage det.

Ring og få en pris på en aftale med en C2

Kontakt os hos C2 Vinduespolering & Rengøring i Vejle for at få et gratis tilbud på et besøg af en vinduespudser eller en fast aftale på vinduespolering. Vi dækker hele området omkring Vejle Ø og Børkop og Brejning.

Du kan benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til os på e-mail info@c2danmark.dk, du har også mulighed for at ringe til os på telefon (+45) 40 42 02 34. Vi giver normalt en cirkapris med det samme.​